İnstagram Fenomeni Nasıl Olunur?

Sosyal medya fenomenleri hesaplarındaki paylaşımlar ve reklamlar sayesinde çok yüksek tutarda para kazanabilmektedir. Instagram fenomenleri takipçi sayılarını artırarak firmaların ürünlerini tanıtmaktadır. Firmalar hem ürünlerini maliyetlerini azaltarak tanıtım yapar hem de satış hedeflerine Instagram sayesinde kısa sürede ulaşabilmektedir.

Yüksek takipçi sayısına ulaşan influencerlar story ve gönderilerinde firmaların ürün linkini paylaşıp takipçilerinin direkt olarak internet sitelerinden alışveriş yapmalarını sağlamaktadır. Firmaların satış oranı ve karlılığı artarken influencerlar da anlaşmış oldukları miktarları firmalardan tahsil ederek para kazanmaktadır. Karşılıklı iki tarafında kazandığı bu sistemde fenomen olmanız ve yüksek takipçi sayısına ulaşmanız için yapmanız gerekenler:

  • Taklitlerden kaçınıp özgün olmak
  • Bir amaç ve hedef kitlesi belirlemek
  • Paylaşım yapılacak saat ve zamana dikkat etmek
  • Reklam anlaşmaları yapmak

Gönderilerinizi paylaşırken hashtag kullanmanız keşfet alanında üst sıralarda görünmenizi sağlayacaktır. Instagram takipçi satın al alternatifine Poigram.com adresinden ulaşabilir gerçek kullanıcılardan oluşan takipçi paketleri ile gönderilerinizin etkileşim oranını artırabilirsiniz.

Instagram İşbirliği Ne Kadar Kazanıyor?

Yaklaşık 100 bin takipçiye sahip kullanıcının iş birliği içeren paylaşımları üzerinden 1000 TL civarında para kazanabilmesi mümkündür.

Takipçi sayınız 1 milyondan fazla ise bu rakam 5 binden 30 bine kadar artabilmektedir. Takipçi sayısının fazla olması reklamını yaptığınız ürünün erişimini artıracağından çok sayıda satışa vesile olacaksınız. Takipçi sayınızın hızlı ve gerçek kullanıcılar ile artmasını istiyorsanız PopiGram.com paketlerine Popigram.com Instagram panelinden satın alabilirsiniz.

Instagram’da Popüler Olmak İçin Ne Yapmalıyım?

Özgün ve dikkat çeken paylaşımlar yapmalısınız. Paylaşımlarınızın bir hedef kitleye hitap etmesi de oldukça önemlidir. Takipçi sayınızı artırmak için beğeni, paylaşım, yorum gibi etkileşimlerinizi artırmalı reklam içeren gönderi paylaşımı yapmalısınız.

Takipçi Çoğaltmak İçin Ne Yapmalı?

Gönderilerinizde hashtag kullanımı, tanıtım yapma, Facebook arkadaşlarınızla bağlantılı olmanız, kampanya ve çekiliş gibi etkileşiminiz artıracak şekilde Instagram hesabınızı kullanmalısınız. Kısa zamanda takipçi sayınızı artırmak istiyorsanız Poigram.com adresinde yer alan Instagram alanından takipçi satın al paketlerini 5 TL’ den başlayan fiyatlarla satın alabilir avantajlı indirim ve hediyelerin sahibi olabilirsiniz.

Önerilenler

İnstagram kullanıcıları hem sosyal hayatını takipçileriyle paylaşmak hem de burayı kazanç sağlama aracı olarak kullanmak için farklı yollara başvurmaktadır. İstemedikleri bir durum için çeşitli hileler geliştirmişlerdir. Örnek verecek olursak, gelen…

Uzay Manga Dünyanın dışına taşan manga sevdası bazı uzaylıları aramıza getirdi. Çok zaman olmadı ama uzaylı teknolojisi ve harika ekip üyelerinin çalışmaları ile en sevdiğiniz manga, webtoon gibi eserler sizleri…

Yorumlar