Facebook Nasıl Dondurulur?

Dijital dünyada çok sayıda kişi tarafından kullanılmakta olan Facebook aynı zamanda pek çok sosyal medya uygulaması ile bağlı olarak çalışmaktadır. Facebook fotoğrafı video, canlı yayın ve daha pek çok içeriği paylaşabileceğiniz oldukça geniş bir kullanım alanına sahiptir. Bazı kullanıcılar belli süre Facebook hesaplarını dondurarak kullanmamayı tercih edebilmektedir. Ancak dondurma işlemi istediğiniz zaman iptal edilebilir ve donukluğu açtığınızda hesabınız bıraktığınız yerden kullanılmaya devam eder. Facebook hesap dondurma işlemi için:

  • Hesabınızdan “Ayarlar-gizlilik” sekmesine giriş yapın.
  • Kişisel bilgilerinizden “hesap bilgileri” kısmını seçin.
  • Hesap gizliliği ayarından “Dondurma ve silme” butonuna basın.

Hesap dondurma işlemini tamamladıktan sonra isminiz Facebook arama motorunda hiçbir şekilde görünmeyecektir. Beğenileriniz ve paylaşımlarınızda dondurulacağından Facebook arkadaşlarınız tarafından görünmeyecektir.

Facebook Hesap Dondurma Kaç Gün?

Dondurma işlemini yaptıktan sonra Facebook hesabınızı istediğiniz zaman açabilirsiniz. Ancak haftada 1 kere dondurma işlemi yapılabilmektedir. Dondurma işlemini yapmadan önce istediğiniz fotoğraf ve Facebook video indir işlemini gönderi üzerindeki indirme butonu ile gerçekleştirebilirsiniz.

Facebook Hesabını Dondurursak Ne Olur?

Hesabınız ve paylaştığınız gönderiler Facebook üzerinden geçici olarak kaldırılmaktadır. Tekrar aktifleşen hesabınızda önceden yapmış olduğunuz gönderiler tekrar görünecektir. Oldukça kapsamlı bir paylaşım mekanizmasına sahip olan Facebook video indirme işlemini kendi paylaşımlarınız ve gösterimi herkese açık olan videolar üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca dondurma işleminden önce paylaşmış olduğunuz videolar ve etkileşimleri aynı şekilde profilinizde görünecektir.

Facebook Hesabını Dondurunca Yorumlar Silinir Mi?

Kendi paylaşımlarınız ve yorumlarınız hesabınızı dondurduğunuzda geçici olarak silinecektir ancak başka hesaplara yapmış olduğunuz yorumlar silinmez. Facebook yapılan etkileşimleri silmemekte saklamaktadır. Etkileşimler Facebook hesaplarının popülerliğini ve görünürlüğünü artıracağı için oldukça önemlidir. Daha fazla paylaşım, etkileşim, yorum, takipçi sayışıma ulaşabilmek için alternatif bir çözüm olan Sosyalgram.com.tr adresinden size en uygun olan paketi satın alabilir hesabınızın popülerliğini artırarak reklam, iş birliği ve sponsorluk anlaşmaları ile para kazanabilirsiniz. Seçtiğiniz paketler gerçek ve aktif kullanıcılardan oluşmakta olup anında teslimat garantisi ile Facebook kullanıcılarına sunulmaktadır. Ayrıca şifreniz gerekmeden kolay ve güvenle satın alabilir gerektiğinde whatsapp destek hattından faydalanabilirsiniz.

Önerilenler

İnstagram kullanıcıları hem sosyal hayatını takipçileriyle paylaşmak hem de burayı kazanç sağlama aracı olarak kullanmak için farklı yollara başvurmaktadır. İstemedikleri bir durum için çeşitli hileler geliştirmişlerdir. Örnek verecek olursak, gelen…

Sosyal medya fenomenleri hesaplarındaki paylaşımlar ve reklamlar sayesinde çok yüksek tutarda para kazanabilmektedir. Instagram fenomenleri takipçi sayılarını artırarak firmaların ürünlerini tanıtmaktadır. Firmalar hem ürünlerini maliyetlerini azaltarak tanıtım yapar hem de…

Yorumlar